In gesprekken met mensen over hun purpose heb ik soms het idee dat ze verwachten dat hun purpose ‘uit de lucht komt vallen’. Een onverwachte en verlossende ingeving: “Oooh….dit is waarvoor ik bedoeld ben!” Mijn ervaring is anders. Voor mezelf en ook in mijn werk met anderen ervaar ik dat purpose eerder van binnenuit komt. Ik realiseer me steeds meer dat ik mijn purpose: “leiders wakker maken voor hun werkelijke talent en de verantwoordelijkheid die dat met zich mee brengt”, al lang leef. Vroeger minder uitgesproken en krachtig dan nu. Het doorbreken van mijn eigen defensieve patronen en angsten is het belangrijkste werk. Werkelijk uit mijn comfort zone stappen is niet altijd het leukste werk, maar het werkt wel zo bevrijdend. De energie en inspiratie die daardoor vrijkomt is meer dan de moeite waard. Lees hoe de deelnemers uit de eerste twee groepen van On Purpose dat hebben ervaren op https://lnkd.in/gBFTPKp. In onze leiderschapservaring On Purpose gaan we aan de slag met jou en jouw purpose. Wil je een goed voornemen voor 2018 omzetten in actie? We gaan graag het gesprek met je aan.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK